Ingrediënten:

  • 50 g. gewelde, ongezwavelde rozijnen
  • 25 g. gewelde incabessen
  • 2,5 ring gewelde gedroogde appel
  • 75 g. dadels (met pit gewogen)
  • 50 g. amandelmeel
  • 50 g. haver(mout)meel
  • 50 g. volkorenmeel
  • 1 el. gebroken lijnzaad
  • 2 el. gemalen kokos
  • 40 g. gesmolten kokosolie
  • 3 el. agavesiroop
  • 0,5 el. kaneel

Bereidingswijze:

  • Warm de oven voor op 180 graden Celsius.
  • Roer alle droge ingrediënten door elkaar.
  • Smelt de kokosolie.
  • Roer de kokosolie en de agavesiroop door de droge ingrediënten.
  • Is het deeg te droog? Roer er dan nog wat extra kokosolie of een klein beetje water doorheen.
  • Bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Gebruik een maatlepel of iets anders om koekjes te vormen.
  • Bak de koekjes ongeveer 20 minuten in het midden van de oven.
  • Laat de koekjes goed afkoelen voor je ze van het bakblik afhaalt. De kokosolie blijft namelijk lang zacht waardoor ze makkelijk uit elkaar vallen als ze nog warm zijn.