Ingrediënten:
- 50 g. gewelde, ongezwavelde rozijnen
- 25 g. gewelde incabessen
- 2,5 ring gewelde gedroogde appel
- 75 g. dadels (met pit gewogen)
- 50 g. amandelmeel
- 50 g. haver(mout)meel
- 50 g. volkorenmeel
- 1 el. gebroken lijnzaad
- 2 el. gemalen kokos
- 40 g. gesmolten kokosolie
- 3 el. agavesiroop
- 0,5 el. kaneel
Bereidingswijze:
- Warm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Roer alle droge ingrediënten door elkaar.
- Smelt de kokosolie.
- Roer de kokosolie en de agavesiroop door de droge ingrediënten.
- Is het deeg te droog? Roer er dan nog wat extra kokosolie of een klein beetje water doorheen.
- Bekleed een bakblik met bakpapier.
- Gebruik een maatlepel of iets anders om koekjes te vormen.
- Bak de koekjes ongeveer 20 minuten in het midden van de oven.
- Laat de koekjes goed afkoelen voor je ze van het bakblik afhaalt. De kokosolie blijft namelijk lang zacht waardoor ze makkelijk uit elkaar vallen als ze nog warm zijn.